Velkommen til Beste-Ledbar.no → Representerer du en nettbutikk? Ta kontakt for samarbeid 😊

Montering av LED-bar → 10 komplette ledbar-sett du kan montere selv

Montering av LED-bar på bil trenger ikke å være komplisert: Er du ute etter en komplett ledbar pakke med relèsats har vi alt du trenger i denne artikkelen. Se de beste komplette ledbar-pakkene og få tips om festemetoder.

Vi viser vi deg våre beste topp 10 favoritter av komplette ledbar sett i juni 2024, som du enkelt kan montere selv. Vi deler også en kortfattet guide om hvordan du kan montere LED-bar selv på bilen din.

Se også: Beste ledbar.

LED Bar og belysning til bil

Annonselenke: Besøk Ekstralys.no for å undersøke flere tilbud på interiørlys til bil og ledbar.

Guide om montering og vurdering av LED-bar komplett pakke

Guiden vår er ment som veiledende og er kortfattet for å gjøre det enkelt for leserne våre. Ved behov for utfyllende informasjon anbefaler vi at du tar kontakt med utsalgsstedet for ditt ledbar-sett.

Beste-ledbar.no gir veiledning til tester, priser og sammenligning av ledbar til bil, båt og andre LED-produkter.

 1. Vi samler informasjon om ledbar, oppdaterer tilbud, priser og kampanjer i LED-barometeret fra nettbutikker i Norge som selger disse produktene.
 2. Du kan gi din omtale på produkter du har testet, og det med høyest score havner øverst i rangeringen som best i test.
 3. De beste ledbarene til bil kommer frem i testen på vår forside og selges av nettbutikker som oppfyller nødvendige krav for kvalitet.

Om du ønsker å se forbedringer i vårt innhold kan du gi oss en tilbakemelding eller noen stjerner nederst i artikkelen. Du kan lese mer om oss her.

Har du testet et produkt og har lyst å anbefale eller advare andre om hvordan produktet møtte forventningene dine, kan du benytte søkefeltet og finne produktet for å gi det din ærlige vurdering.

Lenker på siden fører deg til nettbutikker som selger produktene. Selvom siden vår hovedsaklig er til for å gjøre det enkelt å finne og sammenligne ledbarer, gjør disse annonselenkene at siden vår kan vedvare og bli enda bedre. Nå er riktig nok ikke alle lenker vi viser kommersielle, men ment som anbefalinger. Her er en anbefaling om å lese faktasjekken som tar for seg verdens kraftigste ledbar.

Beste komplette ledbar pakke: Topp 10 komplette ledbar pakker blir vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har montert ledbaren og delt sin erfaring.

Montering ledbar: Disse LED-barene kan du montere selv

Basert på forbrukeromtaler har redaksjonen delt de 10 beste komplette ledbar-pakkene i juni 2024. LED-barometeret den 29.10.2023Etter du har valgt hvilken ledbar pakke du vil kjøpe kan du lese guiden vår nedenfor, som i enkle trekk tar for seg hvordan du kan montere ledbaren selv.

Black week tilbud: Visste du at vi har samlet alle LED-bar tilbud for black friday og black week. Trykk på lenken og se black week tilbud, blant dem også komplette LED-bar pakker.

Purelux Major S800 LEDbar – Komplett fjernlys-sett - Verdens kraftigste LED-bar? 2024

Purelux Major S800 LEDbar er et komplett fjernlys-sett som gir deg utrolig kraftig lysytelse. Med sin avanserte teknologi og 80W LED-chip, gir denne LEDbaren en lang rekkevidde og bred lysspredning. Den er konstruert med solid aluminiumsramme og er vanntett, støvtett og korrosjonsbestandig. Med en enkel plug-and-play-installasjon er dette fjernlys-settet ideelt for offroad-kjøring eller forbedring av synligheten på veien.
kr 3099
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Purelux Panther S300 Gen1 – Komplett LED-bar-sett

Purelux Panther S300 Gen1 - Komplett LED-bar-sett er et profesjonelt belysningssett som er designet for å gi optimal belysning i ulike miljøer. Dette LED-bar-settet har en kraftig lysstyrke på 300 watt og er utstyrt med avansert LED-teknologi for langvarig og energieffektiv bruk. Med en slank og holdbar design er dette settet ideelt for bruk på terrengkjøretøy, lastebiler, båter og annet utendørs utstyr. Det er enkelt å montere og justere, og leveres med alt nødvendig tilbehør. Med en bred strålevinkel sikrer dette LED-bar-settet god synlighet og økt sikkerhet i mørket.
kr 1849
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Strands Hudson 7″ – Rund LED-bar – komplett sett

Strands Hudson 7″ Rund LED-bar kommer i et komplett sett og er kanskje den perfekte løsningen for å lyse opp og forbedre kjøretøyets utseende. Med sin robuste konstruksjon og høykvalitets LED-lys, gir denne LED-baren en kraftig og jevn lysstråle som forbedrer synligheten på veien. Den har en enkel monteringsprosess og kan brukes på ulike kjøretøy, inkludert lastebiler, SUV-er og terrengkjøretøy. Med en lengde på 7 tommer er denne LED-baren kompakt og kan enkelt monteres på forskjellige steder. Med et lavt strømforbruk og lang levetid er dette LED-lyset energieffektivt og pålitelig. Uansett om det er i mørket, tåke eller dårlig vær, vil Strands Hudson 7″ fjernlyset gi deg den ekstra belysningen du trenger.
kr 3007
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Ekstralys Strands Siberia NG SR 38 – Flat / 96 cm / 180W / Ref. 45, 1 stk. – komplett sett

kr 6203
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Purelux Black 760 – Led bar – Komplett sett

Purelux Black 760 LED-Bar er den nyeste tilskuddet til Pureluxs 7" ekstralysserie og er kjent for sin imponerende ytelse og stilige design. Dette ekstralyset er en mindre versjon av den populære Purelux Black 9120, og det leverer utmerket belysning til kjøretøyet ditt. Det har blitt forbedret i forhold til den tidligere versjonen, med økt rekkevidde på 806 meter ved 0.25 lux og et bredere lysbilde. Lyset har en lysstyrke på 6000 lumen og bruker den nyeste reflektor- og linseteknologien for å skape en optimal kombinert lysstråle for fjernlys i trafikken. Lyseffekt på 6000 lm ga målt rekkevidde på 403 meter ved 1 lux. Purelux Black 760 kombinerer dyptfokuserte reflektorer som skaper en langstrakt, smal stråle for langdistansebelysning med en bredere lysspredning rettet mot veikanten via linser. Hvis du installerer flere lys parallelt, kan både lengde og bredde på belysningen økes ytterligere. Denne lykten passer perfekt til person- og varebiler og kan også være en verdifull tilleggskomponent for tyngre kjøretøy takket være sin størrelse og allsidighet. Oppgraderingen har også brakt med seg forbedret rekkevidde, enda bredere lysbilde og et stilig, tofarget parkeringslys, som gjør Black 760 til et imponerende valg for alle som søker både stil og ytelse i sine ekstralys.
kr 3399
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Du får gratis frakt og rask leveringstid hos alle leverandører vi anbefaler 🥳

Hva består en komplett LED-bar pakke av?

En komplett LED-barpakke inkluderer vanligvis alle nødvendige komponenter for en vellykket installasjon av LED-barer på et kjøretøy. Her er hva en typisk komplett ledbarpakke kan bestå av:

 1. LED-bar: Dette er selve lysbjelken som produserer kraftig belysning. Den kommer i forskjellige lengder og lysstyrker for å imøtekomme ulike behov.

 2. Monteringsbraketter: Braketter som brukes til å montere LED-baren på kjøretøyet. Disse er ofte justerbare for å tillate optimal posisjonering.

 3. Kabelsett: Et komplett sett med kabler som kobler LED-baren til kjøretøyets elektriske system. Dette inkluderer vanligvis strømkabler, jordkabler, og eventuelt releer og sikringer for sikker strømtilførsel.

 4. Bryter: En bryter for å kontrollere LED-baren. Dette kan være en bryter som monteres på dashbordet, i førerhuset eller inkludert i LED-barens kabelsett.

 5. Reléer og sikringer: For å beskytte LED-baren mot overbelastning og strømproblemer. Reléer hjelper også med å redusere belastningen på kjøretøyets eksisterende elektriske system.

 6. Installasjonsinstruksjoner: En detaljert guide som gir trinn-for-trinn instruksjoner for installasjonen. Dette er viktig for å sikre riktig montering og sikker bruk.

Viktig å merke seg er at innholdet i en komplett ledbarpakke kan variere avhengig av produsent og modell. Det er alltid lurt å lese nøye gjennom produktspesifikasjonene og dobbeltsjekke at alle nødvendige komponenter er inkludert før du foretar et kjøp. Er du ute etter varsellys kan du se varsellys test.

Montere ledbar: Guide for å feste ledbar på bil

Å montere ekstralys på kjøretøyet ditt trenger ikke være komplisert. I denne guiden, inspirert av Valostore ekspertenes utfyllende guide, gir vi deg en enkel trinn-for-trinn veiledning om hvordan du monterer og kobler ekstralyset til bilen din. Valostore er kjent for å ha gode ledbar-pakker. Du kan lese om Valostore erfaringer, leveringstid og kundeservice her.

Dette er en konsis oversikt over montering av LED-bar med montering og relésats. Ved behov for utfyllende informasjon kan du ta kontakt med din forhandler.

Trinn 1: Montering av lysholder

 • Begynn med å fjerne bilskiltet og rengjør området bak det.
 • Fest lysholderen på plass, gjerne ved å markere og borre hull for enkel montering.
 • Sørg for å stramme skruene godt for å minimere vibrasjon.

TIPS: Bruk rustfrie skruer for økt holdbarhet.

Trinn 2: Montering av LED-bar

 • Fest LED-lysene på holderen ved å plassere dem riktig.
 • Skru dem fast med medfølgende skruer, men ikke stram dem helt ennå.

Trinn 3: Tilkobling av ekstralyset

 • Koble ekstralyset til strømkilden. For biler med halogenpærer, bruk en komplett relésats for å hente strøm fra bilens fjernlys.

Trinn 4: Kobling av Plus- og Minuspol

 • Koble plusskilden til bilens batteri og minuskilden til chassis eller bilens egen minuspol.

Trinn 5: Hente Styrestrøm

 • Finn strømforsyningen til fjernlyset ved hjelp av en multimeter. Koble reléets styrestrøm til denne.

Trinn 6: Oppsett for ledninger og testing

 • Sett tilbake sikringen og koble ekstralysets kontakt til reléet.
 • Test lyset for å sikre at det fungerer som det skal. Sjekk alle forbindelser og stram om nødvendig.

Trinn 7: Justering av lyset

 • Test lyset om kvelden på en åpen vei.
 • Juster lysene slik at de peker rett frem for optimal ytelse.

Trinn 8: Tilkobling til Biler med Xenon- eller LED-pærer

 • For biler med Xenon- eller LED-pærer, kan tilkoblingen være annerledes. Følg produsentens anbefalinger eller konsulter kundeservice for assistanse.

For detaljerte bilder og ytterligere informasjon, kan du sjekke Valostore sin guide for fullstendig veiledning og produkter.

Anbefalt for deg som trenger belysning når du utfører arbeid enten inne eller ute, se beste arbeidslys.

Merker som selger E-godkjente LED-barer til bil

Her er noen merker med E-godkjente LED-barer som er verdt å undersøke. Vi har gjort vårt beste til å kategorisere disse populære ledbar-merkene for å gjøre det enkelt for folk å finne frem til produktet som passer deres behov.

Ofte stilte spørsmål og svar om LED-bar pakker og montering

Her er 9 ofte stilte spørsmål og svar om komplett ledbar pakke og montering som kan hjelpe deg til gode vurderinger i markedet. Noen av spørsmålene er her fordi det ikke er dekket i artikkelen, mens noen vises fordi de ofte blir stilt. Vi håper svarene gir deg god informasjonen. Ta gjerne kontakt om du har flere spørsmål.

Ja, mange LED-barer kan monteres både opp ned og på andre måter for å tilpasses ulike kjøretøy og preferanser. Dette gir fleksibilitet når det gjelder montering og optimalisering av lysstrålen i forskjellige situasjoner.

Lovligheten av LED-barer varierer etter jurisdiksjon. Det er viktig å sjekke lokale lover og forskrifter angående bruk og montering av LED-barer på kjøretøyet ditt. Noen steder krever at LED-baren er dekket når du er på veien for å unngå blending av andre førere.

De fleste LED-barer har justerbare monteringsbraketter som lar deg endre vinkelen på lysstrålen. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner for riktig justering. En korrekt justert LED-bar gir optimal belysning og reduserer blending for andre trafikanter.

Monteringen av ekstralys kan variere avhengig av modell og kjøretøy. Generelt sett involverer det å feste lysene på et egnet sted, koble til strømforsyningen og sikre riktig justering. Nøyaktig montering sikrer effektiv belysning og økt synlighet.

Ja, mange mennesker velger å montere ekstralys selv. Det krever vanligvis grunnleggende verktøy og litt teknisk kunnskap. Følg nøye produsentens instruksjoner for riktig installasjon. Selvmontering gir også eieren bedre kjennskap til lysinstallasjonen på kjøretøyet.

Du trenger vanligvis ekstralys, monteringsbraketter, kabelsett med releer og sikringer, verktøy som skrutrekker og nøkler, og kjennskap til kjøretøyets strømsystem. Å ha alle nødvendige materialer og riktig utstyr klargjør deg for en smidig installasjonsprosess.

Lovligheten varierer, og det er viktig å sjekke lokale lover. Generelt sett er det nødvendig å overholde regler for montering, fargetemperatur og bruk av LED-barer på veien. Å være informert om de spesifikke regelverkene bidrar til å unngå potensielle bøter eller problemer med lovhåndhevelse.

En LED-bar er en lysbjelke som bruker LED-teknologi for å produsere kraftig belysning. Den brukes ofte som ekstralys på kjøretøy for bedre synlighet under kjøring, spesielt under krevende forhold som offroad eller nattkjøring. LED-barer er kjent for sin energieffektivitet, lang levetid og evne til å produsere sterkt og konsistent lys.

For å finne beste ledbar ifølge eksperter, forbrukere og bilentusiaster, kan du besøke forsiden til Beste-LEDbar.no. Les informasjonen under topplisten for å bli informert om de ulike faktorene du bør ta hensyn til ved valg og kjøp av ledbar.

Annonselenke: Få tilbud på Interiørlys til bil, LED-bar, fjernlys og monteringsutstyr til kjøretøyet ditt hos Valostore.no

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere LED-barometeret!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 3

Bli førstemann til å vurdere LED-bar-testen

Vi setter stor pris på ditt engasjement

Legg igjen din kommentar

LED-Barometeret
Logo