Velkommen til Beste-Ledbar.no → Representerer du en nettbutikk? Ta kontakt for samarbeid 😊

Beste arbeidslys (juli 2024) → Finn markedets beste arbeidslys

I denne testen blir arbeidslys vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 5 beste rangeres etter best i test.

Forbrukere har delt sine erfaringer og kommet frem til beste arbeidslys per juli 2024. 

Anbefalt: Oversikt over ledbar til bil og båt.

LED Bar og belysning til bil

Annonselenke: Besøk Ekstralys.no for å undersøke flere tilbud på ledbar og belysning til bil og båt.

Slik vurderes beste arbeidslys

Vi viser deg de beste arbeidslysene og du får mulighet til å sammenligne priser og finne billigste led arbeidslys her hos oss.

Beste-ledbar.no gir deg veiledning for netthandel av ledbar, arbeidslys og tilsvarende produkter for belysning.

 1. Vi samler informasjon om ledbar, oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge som selger disse produktene.
 2. Du kan gi din omtale på produkter du har testet, og det med høyest score havner øverst i rangeringen som best i test.
 3. De beste arbeidslysene som kommer frem i denne testen selges i nettbutikker som oppfyller nødvendige krav for kvalitet.

Om du ønsker å se forbedringer i vårt innhold kan du gi oss en tilbakemelding eller noen stjerner nederst i artikkelen.

Dersom du har testet en ledbar eller et arbeidslys kan du enten anbefale eller advare andre basert på din opplevelse. Bruk søkefeltet og finn produktet for å gi det din ærlige vurdering.

Lenker på siden fører deg til nettbutikker som selger produktene. Selvom siden vår hovedsaklig er til for å gjøre det enkelt å finne og sammenligne ledbarer i Norge, gjør disse annonselenkene at siden vår kan vedvare og bli enda bedre. Nå er riktig nok ikke akkurat den lenken en komersiell annonselenke, men en anbefaling. Vi har nylig utført en faktasjekk av verdens kraftigste ledbar.

Lumen Workforce M30 Dekkslys - BEST I TEST 2024

Lumen Workforce M30 Dekkslys er en kraftig rektangulær arbeidslampe med LED-teknologi, ideell for båt- og marineapplikasjoner. Den imponerer med et bredt lysbilde og jevn fordeling av lys, og den gir over 3500 lumen med lysstyrke i en kompakt design. Dette arbeidslyset er perfekt for å opplyse områder jevnt og effektivt. Leveransen inkluderer 1 stk Lumen Workforce M30 Dekkslys med Deutsch kontakt. Lumen er kjent for å tilby pålitelige og kraftige lysprodukter, og dette produktet leveres med gode garantivilkår, inkludert opptil 5 års garanti.
kr 599
Vis beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Oppmerksomhetslys Strands Clear Led Arbeidslys

Oppmerksomhetslys / Arbeidslys Strands Clear Lens inkludert hvit pære er et kraftig LED-lys som er ideelt for å forbedre synligheten og sikkerheten på veien. Dette lyset har en klar linse som gir en skarp og tydelig lysstråle. Med den medfølgende hvite pæren gir dette lyset optimal belysning i alle værforhold. Det er enkelt å installere og passer til de fleste kjøretøy. Oppmerksomhetslysene fra Strands er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, og de er designet for å vare lenge. Med dette oppmerksomhetslyset kan du være trygg på at du blir sett på veien og bidrar til å redusere risikoen for ulykker.
kr 328
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Strands Siberia RV LED-bar – Flat / 16 cm / 30W

Strands Siberia RV - Flat / 16 cm / 30W er et kraftig arbeidslys designet for å gi optimal belysning under arbeid på kjøretøy. Med en diameter på 16 cm og en effekt på 30W gir dette lyset en imponerende lysstyrke. Den flate utformingen gjør det enkelt å montere ledbaren på ulike steder. Med høy kvalitet og holdbarhet er dette arbeidslyset ideelt for profesjonelle brukere som ønsker pålitelig belysning. Anbefalt for deg: Test viser beste arbeidslys.
kr 563
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Arbeidslys Strands Siberia Red Tiger flat LED-bar 100W

Arbeidslys Strands Siberia Red Tiger flat LED-bar 100W er en kraftig og holdbar lysbjelke som er ideell for bruk på kjøretøyer og annet utstyr. Den har en effektiv 100W LED-teknologi som gir et sterkt og klart lys. Med sin flate og kompakte design er den enkel å montere og passer perfekt på takstativer, frontbøyler og andre monteringssteder. Lysbjelken har også et robust og vanntett kabinett som tåler tøffe værforhold og sørger for pålitelig ytelse i alle situasjoner. Med sin røde tigerfarge gir den også et stilfullt og moderne utseende. Arbeidslys Strands Siberia Red Tiger flat LED-bar 100W er et pålitelig og høykvalitets lysprodukt som er ideelt for bruk i ulike applikasjoner.
kr 2443
Vis beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Testen oppdateres hver dag med de siste omtalene for å gi deg beste arbeidslys 🥳

Arbeidslys: Finn beste tilbud på arbeidslys her

Selvom du finner beste arbeidslys på denne siden, anbefaler vi anbefaler alltid å sjekke omtaler, kommentarer og andres erfaringer før du kjøper produkter på nett. Denne siden er en ressurs for å finne beste arbeidslys og ment som en god ressurs for dette. Noe som også kan forbedre trafikksikkerheten er LED-markeringslys. Markeringslys forsterker konturene på kjøretøyet og gjør deg mer synlig på veien for en billig penge.

Redaksjonen har delt de vanligste fordelene og ulempene som trekkes fram blant forbrukernes omtaler av arbeidslys. Disse anbefaler vi at du leser gjennom, da det kan hjelpe deg til å gjøre en grundig vurdering av arbeidslysene du vurderer å kjøpe. Vi anbefaler at du også leser om beste interiørlys bil.

Verdt å nevne når vi snakker om de beste tilbudene er black week 2024. Her får du en god oversikt over de billigste og største tilbudene både på black friday, black week, og hele året forøvrig.

Fordeler og ulemper: Arbeidslampe

9.2Vår vurdering
Slik vurderer vi arbeidslys

Etter en nøye vurdering av arbeidslampene som nådde opp i toppen av testen har vi i redaksjonen trukket frem noen av de viktigste faktorene forbrukerene tok opp til vurdering i sine omtaler. Her kan du lese de mest kjente fordelene og ulempene ved arbeidslys, slik at du best mulig kan vurdere et eventuelt kjøp av arbeidslys.

Positive moment
 • Enkelt å sette opp
 • Veldig billig
 • Lett og mobilt
 • God belysning på alle typer overflater
 • Fungerer like bra i verksted som på dekk (båt)
 • Svært holdbare og bærekraftige LED-pærer. Både hologene og ikke hologene
Utfordringer
 • Ikke alltid billig
 • Flere tilfeller der det er behov for skjøteledning
 • Enkelte arbeidslys var enten for skarpe eller hadde for smalt oppysningsfelt
 • Enkelte arbeidslys har utdaterte og gamle LED-pærer, så disse bør opptaderes

Utvalgte merker vi anbefaler

Her er to utvalgte merker som er verdt å undersøke når det kommer til blant annet ledbar, ledlys og arbeidslys. Det finnes mye å velge mellom så vi har gjort vårt beste til å kategorisere det slik at du kjapt kan finne det du er ute etter. Vi anbefaler også at du vurderer LED-bar med parklys da gjør ledbaren multifunksjonell uten at det trenger å koste særlig mer.

Her er noen flere egenskaper, fordeler og ulemper som er verdt å veie opp ved valg av arbeidslampe. Les nøye gjennom for å sikre at du gjør et godt valg.

EgenskaperUlemperUlemper
Kostnad & LysstyrkeHøy lysstyrke: Arbeidslys, spesielt LED-arbeidslamper, har en høy lysstyrke, noe som gir godt syn i mørket eller i dårlige lysforhold.Kostnad: Initial kostnad for LED-arbeidslys kan være høyere enn tradisjonelle alternativer, selv om de kan være mer kostnadseffektive på lang sikt.
Levetid og varmeLang levetid: Arbeidslamper med LED har en betydelig lengre levetid sammenlignet med tradisjonelle pærer, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting.Varmeutvikling: Mens LED-lamper generelt produserer mindre varme enn glødelamper, kan de fremdeles generere noe varme, spesielt ved høy intensitet.
Energi og kvalitetEnergieffektivitet: LED-arbeidslys er svært energieffektive og bruker mindre strøm enn tradisjonelle lyskilder, noe som kan bidra til lavere strømregninger.Kvalitet kan variere: Kvaliteten på LED-arbeidslys kan variere avhengig av produsenten, så det er viktig å velge pålitelige merker.
Montering og stødighetMotstandsdyktighet mot støt og vibrasjon: Arbeidslys tåler støt og vibrasjon bedre enn tradisjonelle pærer, noe som gjør dem ideelle for kjøretøy i krevende terreng.Kompleks installasjon: Noen arbeidslamper kan kreve spesiell installasjon eller ekstra komponenter, avhengig av bruksområdet.
Oppstart og blendingRask oppstart: LED-arbeidslys gir øyeblikkelig lys når de slås på, uten behov for oppvarmingstid.Potensiale for blendende lys: Sterke LED-lys kan forårsake blending for andre sjåfører hvis de ikke er riktig justert eller brukt forsvarlig.

Ofte stilte spørsmål og svar om arbeidslys

Her er 6 ofte stilte spørsmål og svar om LED-arbeidslys som kan hjelpe deg til å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp av arbeidslampe.

LED-arbeidslys er energieffektive, har lang levetid og gir kraftig belysning, noe som gjør dem ideelle for kjøretøy og arbeidsapplikasjoner.

Monteringsmetoden avhenger av kjøretøyets type og modell. Det er ofte nødvendig med spesialmonteringsbraketter.

LED-arbeidslys krever minimalt vedlikehold, men du bør jevnlig rengjøre linsene for å opprettholde maksimal lysstyrke.

LED-arbeidslys bruker mindre strøm sammenlignet med tradisjonelle lys, men det kan påvirke batteriets levetid hvis det er installert feil eller brukt over lengre tid.

Mange arbeidslamper er designet for å være vanntette og tåle ulike værforhold, men det er viktig å sjekke produktspesifikasjonene.

Hyppigheten for å skifte en lyspære avhenger av flere faktorer, inkludert typen lampe, pærens levetid og hvor lenge lampen er på. Her er noen generelle retningslinjer for hvor ofte du må skifte lyspærer:

 1. Glødelamper: Disse har en relativt kort levetid sammenlignet med moderne pærer. En glødelampe kan vare et sted mellom 1 000 og 2 000 timer. Hvor ofte du må skifte dem, avhenger av hvor lenge du bruker lampen daglig.

 2. Halogenpærer: Halogenpærer har en litt lengre levetid enn glødelamper, vanligvis rundt 2 000 til 4 000 timer. Igjen, hyppigheten avhenger av bruken.

 3. Kompakt lysstoffrør (CFL): CFL-pærer varierer i levetid, men de kan vare fra 6 000 til 15 000 timer eller mer. De kan derfor vare mye lenger enn tradisjonelle glødelamper.

 4. LED-lys: LED-lys er kjent for sin ekstremt lange levetid. De kan vare opptil 25 000 timer eller mer. Noen LED-pærer kan til og med ha en levetid på 50 000 timer eller mer, avhengig av merket og kvaliteten.

For å avgjøre hvor ofte du må skifte en lyspære, kan du ta hensyn til følgende faktorer:

 • Hvor lenge er lampen på hver dag?
 • Typen pære du bruker (glødelamper, halogen, CFL, LED).
 • Kvaliteten på pæren (bedre kvalitet pærer har vanligvis lengre levetid).
 • Miljøfaktorer som kan påvirke pærens levetid (for eksempel vibrasjon eller temperatur).

I de fleste tilfeller vil LED-lys være det beste valget hvis du ønsker å minimere behovet for hyppig utskifting, da de har den lengste levetiden og er svært energieffektive.

Annonselenke: Få tilbud på LED-bar, fjernlys og monteringsutstyr til kjøretøyet ditt hos Valostore.no

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere LED-barometeret!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 7

Bli førstemann til å vurdere LED-bar-testen

Vi setter stor pris på ditt engasjement

Legg igjen din kommentar

LED-Barometeret
Logo