Velkommen til Beste-Ledbar.no → Representerer du en nettbutikk? Ta kontakt for samarbeid 😊

Beste varsellys (juni 2024) → Finn markedets beste LED-varsellys

I denne testen blir LED varsellys vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 5 beste rangeres etter best i test.

Forbrukere har delt sine erfaringer og kommet frem til beste varsellys per juni 2024. Dersom du trenger et varsellys til følgebil, pickup, truck, varebil, lastebil, eller deltar i annet trafikkarbeid der behovet for lys i mørkekjøring foreligger, kan kan det være greit å velge et varsellys som har prestert bra i test.

Se også: Test av ledbar og ekstralys til bil.

Slik vurderes beste varsellys

Denne artikkelen er en test som viser deg det beste av subjektive forbrukeromtaler og redaksjonens objektive vurderinger om LED-varsellys til bil.

Vi viser deg de beste varsellysene til bil slik at du enkelt kan sammenligne priser og finne beste led varsellys.

Beste-ledbar.no gir deg veiledning for netthandel av ledbar, varssellys og tilsvarende produkter for belysning.

 1. Vi samler informasjon om ledbar, oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge som selger disse produktene.
 2. Du kan gi din omtale på produkter du har testet, og det med høyest score havner øverst i rangeringen som best i test.
 3. De beste arbeidslysene som kommer frem i denne testen selges i nettbutikker som oppfyller nødvendige krav for kvalitet.

Om du ønsker å se forbedringer i vårt innhold kan du gi oss en tilbakemelding eller noen stjerner nederst i artikkelen. Du kan lese mer om oss her.

Lenker på siden fører deg til nettbutikker som selger produktene. Selvom siden vår hovedsaklig er til for å gjøre det enkelt å finne og sammenligne ledbarer i Norge, gjør disse annonselenkene at siden vår kan vedvare og bli enda bedre. Nå er riktig nok ikke akkurat den lenken en komersiell annonselenke, men en anbefaling. Vi har nylig utført faktasjekker som viser verdens kraftigste ledbar.

Billigste LED-bar? Vi har samlet ledbar Black Week tilbud slik at du finner billigste ledbar.

Lumen Alert Advanced 120 cm oransje - BEST I TEST 2024

Lumen Alert Advanced 120 cm oransje er en unik LED varsellysbjelke med sin evne til å kontrollere fjernlys og to arbeidslys inne i bjelken. Med funksjoner som DIM, parklys/cruise light og innebygd ledelys, samt muligheten til å styre et ledebil skilt, tilbyr denne bjelken imponerende kvalitet og 360° synlighet. Denne lampen er ideell for de fleste kjøretøy og er spesielt ettertraktet for sitt breddemål på en takbøyle. Den smale designen uten braketter tillater en pen og lavtsittende montering svært nær taket. Justerbare fester gjør det enkelt å montere lampen på ulike typer kjøretøy, og festene kan justeres i bredden langs hele lampens bredde for en perfekt tilpasning.
 • Når det gjelder tilkobling og styring, er denne bjelken enkel å koble opp og styre. Den leveres uten et dedikert kontrollpanel, men har ledninger med løse ledere som styrer styrestrøm signaler, i tillegg til strømledninger for batteriet. Innebygd minnefunksjon for blinkemønsteret gjør at du kan lagre din favoritt, og det er også enkelt å koble til en LED-bar foran og to arbeidslys på sidene.
I pakken følger det med 1 stk Lumen Alert Advanced 120 cm oransje med standard festebraketter og skruer for montering av lampen.
kr 9599
Vis beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lumen Alert Advanced 142 cm oransje

Lumen Alert Advanced 142 cm er en eksepsjonell LED varsellysbjelke med som skiller seg ut på markedet. I tillegg til å kontrollere fjernlys og arbeidslys, har den funksjoner som DIM, parklys/cruise light og inkluderer også innebygd ledelys. Et av uttakene kan til og med styre et ledebil skilt. Denne takbøylen er av høy kvalitet med imponerende effekt og 360° synlighet. Hva gjør denne lampen så fantastisk? Lumen Alert Advanced 142 cm passer perfekt på både varebiler og følgebiler. Alert Advanced 142 har et smalt design uten braketter, som tillater montering svært nært taket for en pen og lavtsittende installasjon. Justerbare fester gjør at den enkelt kan monteres på ulike kjøretøy, da festene kan justeres i bredden langs hele lampens bredde for en perfekt montering.
 • Tilkobling og styring av denne bjelken er veldig enkel. Den leveres uten et kontrollpanel, men har ledninger med løse ledere som styrer styrestrøm signaler, i tillegg til strømledninger for batteriet. Med en innebygd minnefunksjon for blinkemønsteret, kan du velge din favoritt og beholde den uten behov for endringer. Det er også enkelt å koble opp en LED-bar foran og to arbeidslys på sidene.
Hva er inkludert i pakken? I pakken følger det med 1 stk Lumen Alert Advanced 142 cm oransje med standard festebraketter og skruer for montering.
kr 11999
Vis beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lumen Alert Advanced 186 cm oransje

Lumen Alert Advanced 186 cm oransje er en unik LED varsellysbjelke med multifunksjonalitet. Den skiller seg ut med fjernlys-, arbeidslys- og ledebilfunksjoner, DIM-funksjon og parklys. Den har også 360° synlighet og kan kontrollere et ledebilskilt. Den passer perfekt til lastebiler og større kjøretøy og tilbyr en lavtsittende, pen montering takket være sin smale design uten braketter. Med justerbare fester er den enkel å montere på ulike kjøretøy. Multifunksjonalitet med fjernlys, arbeidslys og ledebilfunksjoner. DIM- og parklysfunksjon. 360° synlighet og styring av ledebilskilt. Smal, brakettfri design for enkel montering.
kr 17999
Vis beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Testen oppdateres hver dag med de siste omtalene for å gi deg beste varsellys 🥳

Varsellys: Finn beste tilbud på varsellys

Selvom du finner beste varsellys på denne siden, anbefaler vi anbefaler alltid at du leser omtaler, kommentarer og andres erfaringer før du kjøper produkter på nett. Denne siden er en ressurs for å finne beste varsellys og ment som en god ressurs for dette. Om du også ser etter et rimelig fjernlys kan du sjekke ut billigste ledbar.

Vi har delt de viktigste fordelene og ulempene som trekkes fram blant forbrukernes omtaler av LED-varsellys sammen med våre egne vurderinger. Disse anbefaler vi at du leser gjennom, da det vil hjelpe deg til en grundig vurdering av varsellysene du vurderer å kjøpe.

Fordeler og ulemper: Varsellys

9.2Vår vurdering
Vurdering av fordeler og ulemper for varsellys

Etter en grundig vurdering av varsellysene som har utmerket seg i vår test, har redaksjonen trukket frem essensielle faktorer som forbrukerne har vurdert i sine omtaler. Her presenteres de mest fremtredende fordeler og ulemper ved varsellys, slik at du kan ta en informert beslutning før et eventuelt kjøp av disse lysene til bruk ved mørkearbeid eller i trafikken.

Positive moment
 • Varsellysene øker synligheten for kjøretøyet, spesielt i dårlige lysforhold eller under arbeid i trafikkerte områder.
 • LED-varsellys gir ekstra sikkerhet ved å varsle andre trafikanter om tilstedeværelsen av kjøretøyet, noe som reduserer risikoen for ulykker.
 • Disse ekstralysene tilbyr ofte retningsbestemt belysning, noe som gir presis og konsentrert lys til arbeidsområdet eller veien.
 • Varsellysene er anvendelige for ulike formål, fra arbeid på byggeplasser til landbruksaktiviteter, og kan også være nyttige for fritidskjøretøy som firehjulinger.
 • Mange varsellys er laget med holdbare materialer og har lang levetid, noe som gir pålitelig og langvarig bruk.
 • LED-varsellys er vanligvis relativt enkle å installere og kan tilpasses ulike kjøretøyer med passende monteringssystemer.
Utfordringer
 • Om ikke riktig justert, kan sterkt lys fra varsellysene forårsake blending for andre trafikanter, noe som kan være farlig.
 • Noen områder har strenge lover og forskrifter angående bruken av slike lys, noe som kan begrense bruken i visse situasjoner.
 • Noen avanserte varsellys kan være kostbare, spesielt modeller med avanserte funksjoner eller høyere lysstyrke.
 • For enkelte kjøretøyer kan montering og tilpasning av varsellysene kreve ekstra tilbehør eller modifikasjoner, noe som kan være utfordrende.
 • Noen modeller krever regelmessig vedlikehold for å opprettholde optimal ytelse, noe som kan føre til ekstra kostnader eller innsats.
 • Kraftige varsellys kan trekke mye strøm fra kjøretøyets batteri, noe som kan påvirke batteriets levetid eller kreve ekstra strømkilder.

Objektiv vurdering av varsellys test oppsummert

Varsellys er en essensiell del av å øke synlighet og forbedre sikkerheten i trafikken. Disse LED-lysene gir retningsbestemt og fokusert belysning som er avgjørende for en hel rekke aktiviteter. Allsidighet og enkel installasjon gjør dem til uvurderlige verktøy, men det er viktig å være oppmerksom på potensiell blendingsfare og kostnader. Tips: Påse at varsellyset du velger har nødvendige sertifisering og E-godkjenning for den spesifikke bruken.

Ofte stilte spørsmål og svar om varsellys

Her er de 6 viktigste spørsmålene om LED-varsellys. Vi håper de hjelper deg å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

Varsellys brukes typisk når kjøretøyet er involvert i en spesiell type arbeid, som veiarbeid, berging, eller andre situasjoner som krever spesiell oppmerksomhet fra andre trafikanter. Det kan også brukes ved nødssituasjoner eller i tilfeller der kjøretøyet er til hinder for trafikken.

Gult blinkende lys brukes ofte som varselsignal, for eksempel for å indikere en viss fare, saktegående trafikk eller som et advarselssignal. Det kan også indikere at kjøretøyet er i tjeneste, for eksempel veiarbeid eller tømming av søppel.

Ja, etter lovendringen i 2018 kan bileiere montere og bruke så mange ekstra fjernlys de ønsker på bilen sin. Tidligere var det begrensninger på antall og lysstyrke, men disse reglene ble liberalisert fra 2018.

Ellers er det lurt å være klar over at lovligheten av LED-barer på taket varierer etter land og område. Det kan være restriksjoner på størrelse, lysstyrke og bruk i veitrafikkloven. Sørg for å sjekke lokale bestemmelser.

Roterende varsellys brukes tradisjonelt på kjøretøy som trenger å markere sin tilstedeværelse på veien, som brannbiler, politibiler, bergingskjøretøy eller snøryddingsutstyr. De brukes for å varsle andre trafikanter om nødsituasjoner eller spesielle kjøretøy i tjeneste.

Generelt sett kan gule blinkende varsellys benyttes av kjøretøy i spesielle tjenester, som veiarbeidere, vaktmenn, bergingskjøretøy og liknende. Det brukes for å indikere at kjøretøyet er i tjeneste eller for å varsle om spesielle forhold.

Lovligheten av varsellys avhenger av statlige og kommunale lover og forskrifter. Generelt er det lov å bruke varsellys i spesielle situasjoner som krever økt synlighet eller for å markere spesialtjenester.

Annonselenke: Få tilbud på LED-bar, fjernlys og monteringsutstyr til kjøretøyet ditt hos Valostore.no

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere LED-barometeret!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 6

Bli førstemann til å vurdere LED-bar-testen

Vi setter stor pris på ditt engasjement

Legg igjen din kommentar

LED-Barometeret
Logo