Velkommen til Beste-Ledbar.no → Representerer du en nettbutikk? Ta kontakt for samarbeid 😊

Ekstralys.no erfaringer → Kundeopplevelser ved kjøp av ledbar (2024)

Se hvilke erfaringer vi har med ekstralys.no og kjøp av ledlys til bil gjennom nettbutikken deres. Vi vurderer kundeopplevelser, kundeservice, leveranse, vilkår og produktutvalg. Du kan lese mer om oss her.

For å orientere deg om ekstralys.no er det essensielt å vurdere kundeservice, leveringstid og omtaler i juli 2024. På denne siden gir vi deg oversikt og veiledning til informasjon om Ekstralys.no, samt hva folk sier om sine erfaringer med nettbutikken.

Se også: Ledlys til bil – Populær oversikt viser de beste ledbarene til bil i 2024

Vurdering oppsummèrt

Erfaringer med Ekstralys.no

Med over 100 verifiserte anmeldelser av Ekstralys med over 4.3 stjerner i snitt, kan vi trygt konkludere med at Ekstralys er en hjørnestein innen belysning til bil. Noe av det Ekstralys.no er mest kjent for blant sine fornøyde kunder er svært gode tilbud på komplette ledbar-pakker. Flere av deres produkter har beste pris i markedet.

Besøk ValostoreKundeservice

Vår vurdering

Basert på subjektive kundeomtaler og redaksjonens objektive vurderinger kan vi trygt anbefale Ekstralys.no for kjøp av belysning til bil.
Beste ledbar - LED-barometeret kun logo hvit bakgrunn 2023
Redaksjonens vurdering
LED-Barometeret den 14.12.2023
LED Bar og belysning til bil

Annonselenke: Besøk Ekstralys.no for å se flere belysningstilbud for kjøretøy.

Vi vurderer tilbydere av Ledlys til bil i Norge og her tar vi for oss Ekstralys.no

Vurderer du å kjøpe ledbar hos Ekstralys.no? Vi guider deg til informasjon om deres leveringstid, kundeservice og kundeomtaler slik at du kan ta en informert beslutning.

Beste-ledbar.no gir veiledning til nettbutikker som selger belysning til bil. Hos oss kan du se omtaler av produkter, tester, og sammenligne tilbud på ledbar til bil.

 1. Vi samler informasjon om ledlys, tilbud, priser og kampanjer i LED-barometeret.
 2. Du kan gi din omtale på produkter du har testet og være med på å kåre best i test.
 3. De beste ekstralysene til bil kommer frem i testen på vår forside og selges av nettbutikker som oppfyller nødvendige krav for kvalitet.

Om du ønsker å se forbedringer i vårt innhold kan du gi oss en tilbakemelding eller noen stjerner nederst i artikkelen.

Lenker på siden fører deg trygt til nettbutikker som selger ledlys til bil. Siden vår er hovedsaklig laget for den enkle grunn å gjøre det enkelt å finne og sammenligne ledbarer. Annonselenker hjelper oss med å finansiere siden bli enda bedre. Alle lenker ut fra vårt nettsted, både kommersielle og ikke-kommersielle, er ment som anbefalinger.

Se også: Stor test av ledlys til bil

9.5Vår vurdering
Fordeler og ulemper ved Ekstralys.no

Valostore er en kunnskapsrik og mangfoldig nettbutikk som tilbyr sine kunder stor grad av service. Du finner flere gode tilbud på komplette ledbar-pakker med rask leveringstid, retur / og bytterett, samt gratis frakt på alle ordre over 3500,-. Vi trekker frem fordeler og ulemper ved Valostore.

Fordeler
 • Daglig leveranse
 • Gratis frakt (Gjelder for øyeblikket alle bestillinger)
 • Rask levering (1-3 dager)
 • Stort utvalg av ledbar, komplette ledbar-pakker og monteringsutstyr
 • Konkurransedyktige priser
 • 100% fornøyd kunde-garanti
 • Fri retur innen 30 dager
 • Sikre betalingsalternativer
Ulemper
 • Valostore er en av landets beste forselgere av belysning til bil på nett. Vi fant svært få nevnverdige ulemper.
 • Grunnet svært stor pågang holdes kundeservice-telefonen tidvis stengt. Du bør derfor benytte epost istedet: support@valostore.no

Ekstralys: Kundeservice

Når det gjelder å kjøpe ledbar gjennom Ekstralys er det greit å betrygge seg om kundeservice på forhånd. Her trekker vi frem informasjon om Valostore og omtaler, slik at du kan se hva deres kunder sier om erfaringene sine med Valostore sin kundeservice.

For mer informasjon om Valostore sin kundeservice besøk deres side for kundetjeneste ved å trykke på bildet.

Ekstralys.no tilbyr for gratis frakt på alle ordre🥳

Valostore kundeservice
Bilde av hyggelige kundeservice-medarbeidere, hentet fra Valostore.no

Firma kontaktinformasjon

Valostore.no eies og driftes av Handshake Norway AS Org. nr: NO915300278MVA. Firmaets adresse er Trondheimsvegen – Kløfta 59, 2040 Kløfta. Du kan nå deres kunde service alle hverdager mellom 0800-1600 på tlf 69109410. Grunnet sterk pågang og popularitet holdes telefonlinjen tidvis stengt.

NB: Vi oppfordrer til å benytte epost: support@valostore.no – Valostore har vanligvis responstid innen 24 timer. Dersom du ikke har fått svar innen 24 timer bør du sjekke spam-mappen i epostklienten din.

Annonselenke: Få tilbud på Interiørlys til bil, LED-bar, fjernlys og monteringsutstyr til kjøretøyet ditt hos Valostore.no

Valostore kundeomtaler

Vi kan anbefale Valostore.no basert på over 60 kundeomtaler vi har vurdert på nettet. Facebook viser hele 136 forbrukeranmeldelser med over 4.3 stjerner i snitt, mens kun de mest problematiske kundene har funnet veien inn til Trust Pilot. 

Her er 5 av kundeomtaler vi har valgt og trekke frem etter en objektiv vurdering av helhetsbildet.

Nydelig kundeservice, rask å svare, kort tid fra varen er bestilt til den sendes. Rett og slett overraskende god kundeservice 🤩
Meget bra produkter og en flott kunde service kan ikke bli bedre , har kjøpt 2 lykter av de og planlegger den neste også . Og om noen er i tvil så lyser disse mer en du aner sjekk youtube på akkurat den lykt du ønsker og se selv . Terningkast 6 på service og 6 på produkter. 6/6
Ble litt skeptisk før jeg bestilte siden det var en del dårlige anmeldelser og lese, men jeg må si jeg har en helt annen opplevelse. Fikk varen fort, sent allerede dagen etter. Funker utrolig bra, så jeg er kjempefornøyd👍🏻
Varen kom raskt, var akkurat som forventet, veldig god kvalitet. God informasjon om varen underveis til den var levert. Ingen fare for skuffelser ved å handle her.
Kundeservicen til Valostore kan alt om ledbar til bil. Dersom du lurer på kompabilitet med bil, montering eller andre spesfikke spørsmål får du svaret hos dem
Kunde uten bilde
Trond-Karsten
Hentet fra kundeomtaler hos Valostore

Trust Pilot anmeldelser av Valostore

Anmeldelser av Valostore hos Trust Pilot viser et stort avvik mellom negative og positive omtaler. Dette viser en direkte sammenheng mellom mangfoldet i kundebasen og den ypperlige kvaliteten Valostore leverer.

Trykk her for å lese alle kundeanmeldelser av Valostore hos Trustpilot.

NB: Undersøkelser viser at fornøyde kunder som regel er mer opptatt av å nyte produktet fremfor å skrive omtaler. Negative omtaler hos nettsteder som Trustpilot blir ofte skrevet av problematiske individer.

Produkter og tilbud hos Valostore

Valostore tilbyr et bredt utvalg av lysprodukter, inkludert ekstralys, arbeidslys, hodelykter, lommelykter, sykkellykter, hjelmbelysning, varsellys og hjemmebelysning. De har også batterier, ladere og diverse monteringsutstyr. På nettsiden finner du produkter fra kjente merker som LUMONITE®, Purelux, Vision X og mer. Les mer om gode ledbar-merker her.

Valostore har tilbud på flere produkter, som rabatter på utvalgte lommelykter og ekstralyspakker. De tilbyr rask levering, sikre betalingsalternativer, og en fornøyd kundegaranti med kostnadsfri retur innen 30 dager.

Valostore anbefaler: Svært kraftig ledbar med DoubleUp – X-Vision Genesis II

Ofte stilte spørsmål og svar: Valostore erfaringer og kundeservice

Her er ofte stilte spørsmål og svar vi kan gi deg svaret på om Valostore’s kundeservice, frakt, leveringstid, vilkår og omtaler. Vi håper dette hjelper deg til gode vurderinger når du vurderer å handle hos Valostore. Har du flere spørsmål om ledbar eller deres nettbutikk kan du besøke Valostore FAQ.

Valostore sikrer trygge betalingsmetoder gjennom ledende betalingsformidlere og gir aldri ut personopplysninger til tredjeparter. Ved bestilling, godkjenner kundene at Valostore lagrer og bruker deres personopplysninger for å oppfylle forpliktelser. Valostore følger norsk lov og retningslinjer i forbrukerloven, og refererer til E-handelsloven for mer informasjon.

Valostore.no leverer primært til Norge og tilbyr support på både norsk og engelsk. Gratis retur gjelder innenlands i Norge. For Finland og Sverige, opererer Valostore gjennom sine dedikerte nettbutikker, Valostore.fi og Valostore.se, respektivt. Fysiske butikker finnes i Uleåborg, Finland og Stockholm, Sverige. Kunder fra Svalbard og Jan Mayen oppfordres til å kontakte kundeservice før de bestiller.

Normalt sett tar det 1-3 arbeidsdager, avhengig av leveringsmetoden. Lagerførte produkter sendes ofte samme dag hvis ordren er registrert innen kl. 13.00 på en hverdag. Bestillinger gjort på helgedager sendes vanligvis første påfølgende arbeidsdag. Varer som ikke er på lager hos Valostore kan ta mellom 1-2 uker, noen ganger lengre. Dette er vanligvis spesifisert på produktets side. Ved salg og kampanjer kan det oppstå forsinkelser i levering.

Kunder hos Valostore kan sjekke statusen på sin ordre ved å følge lenken i ordrebekreftelsen som sendes ut ved bestilling.

Pakker fra Valostore sendes fra deres lager i Rygge, Norge. Forsendelsene er sporbar via Posten/Bring eller Postnord. Kunder får et sendingsnummer i leveringsbekreftelsen, som også kan finnes på ordreoppfølgingssiden, tilgjengelig via lenken i ordrebekreftelsen. SMS eller post varsler når pakken kan hentes ved utleveringsstedet. Man kan spore forsendelsen på Posten.no eller Postnord.no. Ved manglende forsendelsesnummer, kan man søke med sendereferanse, som etternavn og fornavn.

I noen tilfeller, som ved forskuddsbetaling med PayPal, kan det ta opptil 6 timer før betalingen registreres i Valostores system. Hvis betalingen er bekreftet gjennomført, trenger man vanligvis ikke å kontakte kundeservice umiddelbart. Dersom ordren fortsatt vises som ubetalt etter en lengre periode, anbefales det å kontakte Valostore for assistanse.

Valostore har delt inn sitt utvalg i ulike kategorier for å forenkle valget. Kundene bør overveie bruken av lykten, inkludert størrelse, vekt, lysforhold, spesielle krav som vanntetthet, fargetemperatur, lyseffekter, batteritype, og pris. Valostore oppfordrer kundene til å kontakte deres kundetjeneste for assistanse i å finne en passende lykt.

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere LED-barometeret!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 13

Bli førstemann til å vurdere LED-bar-testen

Vi setter stor pris på ditt engasjement

Legg igjen din kommentar

LED-Barometeret
Logo