Velkommen til Beste-Ledbar.no → Representerer du en nettbutikk? Ta kontakt for samarbeid 😊

Kjøpsvilkår

Kjøpsveiledning for handel via beste-ledbar.no 
Finn beste ledlys til bil hos Norges beste kilde for tester og omtaler av ledbar. Vennligst les nøye gjennom kjøpsveiledningen hvis du bruker nettstedet vårt.

Trykk her for å se personvernserklæringen.

Beste-ledbar.no er en uavhengig nettside som publiserer omfattende tester og anmeldelser av ledbarer til bil og relaterte produkter for å hjelpe deg med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Vi selger ikke produkter direkte, men vi gir deg koblinger til forhandlere hvor du kan kjøpe produktene vi har vurdert.

1. Kjøpsprosessen
Når du klikker på en link til en nettbutikk fra Ledbarometeret, vil du bli omdirigert til den aktuelle forhandlerens nettside. Alle kjøp vil deretter være underlagt forhandlerens egne kjøpsvilkår. Vi anbefaler at du leser disse vilkårene nøye før du gjør et kjøp.

2. Produktinformasjon og priser
Selv om vi bestreber oss på å sikre at all produktinformasjon på nettstedet vårt er korrekt og oppdatert, er vi ikke ansvarlige for eventuelle unøyaktigheter. Prisene for produktene er gitt av forhandlere, og vi har ingen kontroll over disse prisene. Prisene kan variere avhengig av tilgjengelighet, spesielle tilbud og kampanjer hos den enkelte forhandler.

3. Trygg Netthandel
Å handle på nettet kan være en praktisk måte å kjøpe produkter på, men det er viktig å gjøre det på en sikker måte.

Her er noen tips for trygg netthandel via vårt nettsted:

– Forsikre deg om at nettbutikken er sikker. Se etter «https://» i nettadressen, som indikerer at nettstedet bruker sikker kryptering.
– Les nettbutikkens vilkår og betingelser, samt deres personvernpolitikk, før du foretar et kjøp.
– Bruk sikre betalingsmetoder, som kredittkort eller betalingstjenester som PayPal.
– Ikke gi ut unødvendig personlig informasjon. En legitim nettbutikk vil bare be om den informasjonen de trenger for å fullføre kjøpet ditt.

Vennligst merk at selv om vi gir lenker til forhandlere, har vi ingen kontroll over disse nettstedene, og vi er ikke ansvarlige for deres handlinger eller politikk. Vi oppfordrer deg til å lese og forstå deres vilkår og betingelser, samt deres personvernpolitikk, før du foretar et kjøp.

4. Retur- og Bytterett
Selv om beste-ledbar.no ikke håndterer produkter direkte, er det viktig å merke seg at alle kjøp du gjør via vår side er beskyttet av norsk lov, spesielt Angrerettsloven. Angrerettsloven gir deg rett til å angre på et kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Hvis du ønsker å returnere eller bytte et produkt, må du kontakte forhandleren direkte, da det er deres retningslinjer for retur og bytte som vil gjelde.

5. Garanti
Garantien på et produkt vil variere avhengig av produktet og forhandleren. Generelt sett, bør nyttige forbrukervarer som selges i Norge ha minimum 2 års garanti i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Garantidetaljer skal være klart angitt på forhandlerens nettsted. Hvis du har spørsmål om garantien for et spesifikt produkt, anbefaler vi at du kontakter forhandleren direkte.

6. Leveringstid
Leveringstiden vil variere avhengig av forhandleren og produktet. Når du har bestilt et produkt, skal forhandleren gi deg informasjon om forventet leveringstid. Hvis du har spørsmål om leveringen av et produkt, anbefaler vi at du kontakter forhandleren direkte.

Beste-ledbar.no publiserer objektive produktanmeldelser og tester, og kobler til godkjente forhandlere der du kan kjøpe produktene. Vi har ingen kontroll over forhandlernes politikk for retur, bytte, garanti eller levering, og vi kan ikke holdes ansvarlig for noen problemer som oppstår etter at du har blitt omdirigert til forhandlerens nettsted. Vi anbefaler at du leser og forstår forhandlerens vilkår og betingelser før du gjør et kjøp.

Du kan lese mer om oss her.
LED-Barometeret
Logo